İşbirliğinin gücü: “Humanoid Odyssey” Rüstem Kitabevinde…

Ressam Ayşe Rabo ve heykeltıraş Hakkı Cengiz Eren farklı disiplinleri bir araya getirerek izleyicilere insan formunun karmaşıklıklarıyla dolu eşsiz ve düşündürücü bir yolculuk sunuyor.

Bugün Kıbrıs

Ressam Ayşe Rabo ve heykeltıraş Hakkı Cengiz Eren, “Humanoid Odyssey ” adlı ortak sergilerini sunmak üzere güçlerini birleştirdiler.

Rüstem Kitabevinde düzenlenen sergi, Eren’in karanlık ve çarpıcı heykellerini Rabo’nun ekspresyonist tablolarıyla birleştirip, insan figürünün etkileyici bir keşfini ortaya koydu.

Eren’in heykelleri, detaylı işçilikleri ve ciddi tonlarıyla dikkat çekerken, Rabo’nun canlı renklerine karşı belirgin bir kontrast oluşturdu. Karanlık ile canlılık, ciddiyet ile oyunculuk arasındaki bilinçli ve bilinçsiz düzlemde bir kavuşum, keşiflerine biraz absürt bir dokunuş ekledi ve görsel olarak çarpıcı ve uyumlu bir deneyim sunarak izleyicileri etkiledi.

“Humanoid Odyssey”, işbirliğinin gücünü temsil ediyor; burada ikili farklı disiplini bir araya getirerek izleyicilere insan formunun karmaşıklıklarıyla dolu eşsiz ve düşündürücü bir yolculuk sunuyor.

Rüstem Kitabevindeki sergi 15 Şubat’a kadar gezilebilir.

DAUSEN

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi