Holguin sivil toplumdan duyduklarından “cesaret buldu”

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri’nin Kıbrıs Kişisel Temsilcisi Maria Angela Holguin Cuéllar, Kıbrıslı Rum lider Nikos Hristodoulidis ile yaptığı ikinci görüşmenin ardından basına açıklamalarda bulundu.

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri’nin Kıbrıs Kişisel Temsilcisi Maria Angela Holguin Cuéllar, Kıbrıs’taki sivil toplumdan duyduklarının kendisini oldukça cesaretlendirdiğini belirtti.

Kıbrıslı Rum lider Nikos Hristodoulidis ile bugün Lefkoşa’da yaptığı görüşmesinden sonra açıklamalarda bulunan Holguin, toplumu, gençleri, kadınları dinlediğini, dinlemeye devam edeceğini söyledi.

Bu günlerde yaptığının da bu (dinlemek) olduğunu, gelecek pazar burada, Kıbrıs’ta olacağını, bir sonraki ziyaretinde de bunu yapmaya devam edeceğini bildiren Holguin, Hristodoulidis ile ikinci görüşmeyi güzel bir şekilde gerçekleştirdiklerini, çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

“Sivil toplumdan duyduklarımdan çok cesaretleniyorum” şeklinde konuşan Temsilci, halkın isteklerini duymanın önemli olduğunu; Ankara ve Atina’ya gideceğini ve birkaç hafta sonra Ada’ya geri geleceğini duyurdu.

KHA

DAUSEN

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi