Bengihan’dan Gardiyanlar Günü’nde: “Kontrolsüz girişler nüfusu artırdı, suç ve suçlu sayısı arttı”

KTAMS, Gardiyanlar Günü'nde gardiyanların çalışma koşullarının iyileştirilmesi için mücadelesine devam edeceğini vurguladı.

Bugün Kıbrıs

Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS) Genel Başkanı Güven Bengihan, 8 Ekim Gardiyanlar Günü dolayısıyla bir açıklama yaparak gardiyanların fedakarlıklarını takdir ettiklerini ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi için mücadelelerine devam edeceklerini belirtti.

Bengihan, zorlu koşullarda büyük fedakarlık göstererek görevlerini yerine getiren gardiyanları kutladı. Ülkede kontrolsüz girişlere bağlı olarak nüfusun sürekli arttığını ve suç ve suçlu sayısının da arttığını ifade etti. Bu durumun gardiyanların iş yükünü artırdığını belirten Bengihan, gardiyanların tüm risklere ve zorluklara rağmen görevlerini aksatmadan sürdürdükleri fedakarlığın takdire şayan olduğunu vurguladı.

KTAMS Genel Başkanı, sendikalarının tüm gardiyanların daha mutlu ve huzurlu çalışma koşullarına kavuşması için çalışanlarla birlikte mücadele edeceğini vurguladı. Çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve gardiyanların haklarının korunması için sendikalarının çaba göstereceğini belirtti.

DAUSEN

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi