Noyanlar’dan açıklama: “İşletme tamamen hizmete kapatıldı”

Ahmet Noyan, İskele'de yaşanan ve Hüseyin Mavideniz'in hayatını kaybettiği cinayet sonrası, suçluların adalet karşısında hesap vermesi için gerekenin yapılacağını belirtti ve işletmenin tamamen kapatıldığını duyurdu.

İş İnsanı Ahmet Noyan, İskele’deki üzücü olay sonucunda Hüseyin Mavideniz’in hayatını kaybettiği cinayette Onur Turizm, Ticaret ve Endüstri Limited Ortakları adına bir açıklama yayımladı. Noyan, “Breeze Club’ın önünde 10 Ağustos sabaha karşı gerçekleşen korkunç olay, Hüseyin Mavideniz’in yaşamını yitirmesiyle sonuçlandı. Bu vahim olay, bizi derinden sarsmıştır. Merhuma Allah’tan rahmet diliyor, geride kalan ailesinin acısını paylaşıyoruz. Ailesine ve sevdiklerine, bu zor zamanlarında hukuki destek sağlama sözü veriyoruz” dedi.

Ahmet Noyan açıklamasının devamınnda ise şu ifadeleri kullandı:

“Bu trajik olayın ardından sorumluların hızla adalet önünde hesap vermesi için elimizden geleni yapacağız. Hukuk ekibimiz, süreci yakından izleyecek. İşletmemizin önünde yaşanan bu trajik olayın, şirketimizin hizmet anlayışıyla bağdaşmadığını belirtir, Onur Turizm, Ticaret ve Endüstri Limited Ortakları adına iş yerimizin tamamen kapatıldığını duyuruyoruz.”

DAUSEN

Girne Belediyesi

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi

****
****