MTA, ‘KKTC Projeleri İçin’ Türkiye’de ihale açtı

Türkiye Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü (MTA)'nın duyurduğu ihaleyi alan firma 15 gün içinde işe başlayacak ve 'projeyi' 90 gün içinde tamamlayacak.

Bugün Kıbrıs

Madencilik ve doğal kaynaklar konusunda araştırma ve geliştirme faaliyetleri yürüten Türkiye Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü (MTA), Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki (KKTC) projeleri için hizmet alımı ihalesi duyurdu. İhale, 21 Ağustos 2023’te MTA Genel Müdürlüğü toplantı salonlarında düzenlenecek.

İhaleyi kazanan firmanın, sözleşmenin imzalanmasını takiben en geç 15 gün içinde işe başlaması ve projeyi 90 gün içinde tamamlaması bekleniyor. İsteklilerin, teklif ettikleri bedelin en az %3’ü kadar geçici teminat yatırmaları gerekiyor.

İhale dokümanları, MTA Genel Müdürlüğü’nün Ankara, Çankaya’daki adresinde ücretsiz olarak incelenebilecek. İsteyenler, 100 lira karşılığında aynı adresin 207 nolu odasından dokümanları satın alabilecek.

Tekliflerin, ihale günü ve saati olan 21 Ağustos 2023 saat 10.30’a kadar MTA Genel Müdürlüğü Genel Haberleşme Şube Müdürlüğü’ne elden teslim edilmesi ya da iadeli taahhütlü posta ile gönderilmesi gerekiyor.

İhalenin duyurusu:

DAUSEN

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi