Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a 1 milyon TL’lik ‘montaj video’ davası

Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, mitinglerinde kullandığı "montaj video" ile ilgili açıklamaları nedeniyle 1 milyon TL'lik tazminat davası açtıklarını duyurdu.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Geneş Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, mitinglerinde kullandığı “montaj video” ile ilgili açıklamaları nedeniyle 1 milyon TL’lik tazminat davası açtıklarını duyurdu.

Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Genel Başkanımız ve 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatı gereğince; Türk tarih ve kültürü ile özdeşleşmiş ‘Mertçe Mücadele’ etik değerinden bihaber olan, Müfteriliği ise değer olarak benimseyip içselleştirmiş bulunan, Montajcıbaşından yani Erdoğan’dan; Montaj video sahtekârlıklarının hesabını sormak üzere davamızı açtık!

“Ancak bu kez Erdoğan’ın ederini gözetmedik! Kişiliğine biçilen değeri aşarak, 1 Milyon TL miktarlı olarak dava açma yoluna gittik: Şehitlerimizin çocuklarına eğitim bursu olarak dağıtılmak üzere….”

DAUSEN

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi