El-Sen: “Öğretmenlerin mücadelesinde sonuna kadar yanlarında olacağız”
Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (EL-SEN), öğretmenlerin hükümet ettiğiniz iddia edenlerin yenir bir saldırısı ile karşı karşıya olduğuna işaret ederek, KTOEÖS ve KTÖS’ün onurlu mücadelesini selamladı.
El-Sen: “Öğretmenlerin mücadelesinde sonuna kadar yanlarında olacağız”
Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (EL-SEN), öğretmenlerin hükümet ettiğiniz iddia edenlerin yenir bir saldırısı ile karşı karşıya olduğuna işaret ederek, KTOEÖS ve KTÖS’ün onurlu mücadelesini selamladı.
HABER MERKEZİ
Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (EL-SEN) Genel Sekreteri Ahmet Tuğcu yaptığı yazılı açıklamada, Eğitim Bakanlığının üzerine düşen görevleri yapmadığına dikkat çekerek yaratılan kaos ortamında öğretmenlere yönelik dayatmalı talimatları reddettiğini söyledi.
Tuğcu’nun, “bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Kıbrıslı Türkler’in dayatmalarla zapturapt altına alınması çabalarına karşı çıkmaya devam edecektir” ifadelerini kullandığı açıklamasının devamı şöyle:
“Eğitimde yaşanmakta olan pek çok soruna rağmen çocuklarımızı iyi bir geleceğe hazırlamak amacıyla büyük bir özveriyle çalışan öğretmenlerimiz, hükümet ettiğini iddia edenlerin yeni bir saldırısıyla karşı karşıyadır.
Eğitimde çözüm bekleyen onlarca sorunun ortadan kaldırılması adına üzerine düşeni yerine getirmeyen, okullarımıza ve çocuklarımıza yatırım yapmaktan geri duran hükümetin, bunun yerine bir kaos ortamı yaratarak öğretmenlere yönelik talimatlı dayatmaları hayata geçirmeye çalışmasını reddediyoruz.
El-Sen, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Kıbrıslı Türkler’in dayatmalarla zapturapt altına alınması çabalarına karşı çıkmaya devam edecektir.
Eline geçirdiği her fırsatta bu topluma ihanet etmeyi ‘görev’ addeden, geleceğimizi ‘talimatla’ karartmaya çalışan hükümeti kınar, KTOEÖS ve KTÖS’ün verdiği bu onurlu mücadelede sonuna kadar yanlarında olacağımızı belirtiriz.”