Girne Maratonu hazırlıkları sürüyor: Büyük koşu 30 Nisan’da

Her yıl büyük bir katılım ile gerçekleştirilen Girne Yarı Maratonu, bu yıl 30 Nisan Pazar günü start vermeye hazırlanıyor.

Girne Yarı Maratonu’na kayıtlar online ve bireysel olarak devam ediyor. Katılımın yüksek olması beklenen maratona Kordonboyu Atatürk Anıtı önünde start verilecek. Girne Yarı Maratonu 3, 10 ve 21 kilometre olmak üzere üç farklı kategoride gerçekleşecek.

Girne Belediyesi tarafından gerçekleştirilen sponsorluk çalışmaları sonucunda Pasha Group, 30 Nisan’da gerçekleştirilecek olan Girne Yarı Maratonu Ana Sponsoru olma hakkını elde etti.

Ana Sponsorluk sözleşmesi Girne Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenen imza töreninde, Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul ve Pasha Group Kıbrıs Koordinatörü Ali Çınar’ın sözleşmeyi imzalaması ile resmileşti. Sponsorluk sözleşmesinin imzalanması ile maraton, ‘Pasha Group Girne Yarı Maratonu 2023’ adı altında organize ediliyor…

Öte yandan Girne Belediyesi Spor Komitesi’nden verilen bilgiye göre, Ana Sponsorluk dışındaki Yan ve Küçük Sponsorluklar için alımlar 20 Mart Pazartesi günü son buluyor. Girne Belediyesi Spor Komitesi’nin açıklamasına göre sponsorluk başvurusunda bulunmak isteyen birey veya kurumların detaylı bilgi için Girne Belediyesi Spor Sorumlusu Seran Kaşif’e; 0533 871 29 29 nolu telefondan veya [email protected] e mail adresinden ulaşılabileceği bilgisi verildi.

DAUSEN

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi