TÜRKİYE ARTIK UZAK

“Onlar benim yıldız oyuncularımdı" diyen Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya, “Bir daha Türkiye’ye gidip gidilemeyeceği bile belli değil” dedi.

HABER MERKEZİ

ACI VE KORKU İÇİNDEYİZ
Kaya, yaşanan acı olaydan sonra bir daha ne zaman Türkiye’ye gidileceğini bilmediği söyledi. Bugün Kıbrıs’ın sorularını yanıtlayan Kaya, ailelerin ve toplumun acı içinde olduğunu, travmayı atlatmanın kolay olmayacağını belirtti. “Depreme dayanıklı raporu görmeden asla bir daha gitmeyiz” dedi.

24 YILDA HİÇBİR ŞEY YAPILMADI
Kaya, “1999’daki depremde Yeşilköy’de yıkılan 27 binanın birinden çıktım. 24 yılda hiçbir şey yapılmadı. Bu süreç içerisinde Türkiye’nin en az 50 iline 150’ye yakın takım götürdük ancak öyle bir noktaya geldik ki devletin resmi mührü olmayana artık izin yok. Daha fazla belge isteyeceğiz” dedi.

8 MART’TA ‘MELEKLER’ ANISINA…
11. Rauf Denktaş Kupası finali Şampiyon Melekler Takımı anısına 8 Mart’ta Mağusa’da oynanacak. Müsabakalar bir maç şeklinde değil, bir set bayan bir set erkek oynayacak şekilde gerçekleştirilecek. Birçok ailenin katılacağı belirtilen maçta yaklaşık 5 bin kişilik salonun dolması bekleniyor.

Bugün Kıbrıs

DAUSEN

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi