Erhürman davanın peşini bırakmayacaklarını belirtti

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, İsias Otel'e karşı başlayan hukuki sürecin sonun kadar takipçisi olacaklarını söyledi.

HABER MERKEZİ

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, öğrencilerimizin enkaz altında kalıp hayatlarını kaybettikleri İsias Otel’e karşı başlayan sürecin “hukuk uygulaması”nın karanlık dehlizlerinde kaybolmasına izin vermeyeceklerini, sonuna kadar konun takipçisi olacaklarını söyledi.

Erhürman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, aynı depreme maruz kalıp, aynı koşullarda bulunmasına karşın bazı binaların daha az hasar aldığına işaret ederek, “Hukuki mesele delil, ispat! Yerinde inceleme yapıldı, örnekler alındı! Sonuna kadar bu olayın takipçisiyiz! Uzayıp giden süreçlere, delillerde şu oldu, bu oldu meselelerine, “hukuk uygulaması”nın karanlık dehlizlerinde kaybolmaya asla izin vermeyeceğiz.

Müteahhit, yapı denetim uzmanı, kamu yetkilisi, kim varsa sorumlu olan… Sonuna kadar!

İnsanlarımızı, çocuklarımızı geri getiremeyiz elbette. Acımızı, hele ki analarının, babalarının, ailelerinin acısını imkanı yok dindiremeyiz. Onlara borcumuzu asla ödeyemeyiz. Ama hiç olmazsa bunu yapmak zorundayız.

Fena halde eksilen insanlığımızdan hiç olmazsa bir gıdımı geri kazanabilmek için!” ifadelerini kullandı.

DAUSEN

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi