Adıyaman’daki kayıplar 16’ya ulaştı

Başbakanlık'tan yapılan açıklamada, İsias Otel enkazından dört öğrencinin cansız bedenine daha ulaşıldığı bildirildi.

HABER MERKEZİ

Başbakanlık’tan bu sabah yapılan açıklamada, Adıyaman İsias Otel’de devam eden enkaz çalışmalarında dört öğrencinin daha cansız bedenine ulaşıldığı bildirildi. Yaşanan bu kayıpla Adıyaman’daki kayıp sayımız 16’ya yükseldi.

İsias Otel enkazında bugüne kadar ulaşılan ve resmi olarak açıklanan yurttaşlar şöyle: Mağusa Türk Maarif Koleji Müdür Muavini İbrahim Yakula, Beden Eğitimi Öğretmeni, Antrenör Pamir Konuklu ve Osman Çetintaş, velilerden Duygu Kalaycı ve Mülkiye Dağlı öğrencilerden Doruk Akın, Lavin Kalaycı, Özgür İçme, Fahri Arkar, Alp Akın, Mehmet Arif Altak, Abide Dağlı, Kağan Selim İş, Mert Niyazi Topukçuoğlu ve Hasan Bilgen.

Öte yandan Sivil Savunma ekiplerinin diğer bölgelerdeki çalışmaları da devam ediyor. Özellikle Hatay’da çok sayıda KKTC vatandaşı yurttaşın bulunduğu tahmin ediliyor. Hatay’da yapılan enkaz çalışmalarında Atay Arkan, Fatma Arkan, Şeyma Köse, Poyraz Köse, Mehmet Gülen ve Amaç Arnavutoğlu tespit edilerek naaşları yurda gönderildi. Deprem sırasında Kahramanmaraş’ta bulunan Anne İlknur Akbaba ile çocukları Elif ve Arda da hayatlarını kaybeden KKTC vatandaşları arasında.

DAUSEN

Girne Belediyesi

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi

****
****