“Köy-kent ayrımı yok, her yere hizmet var”

Çatalköy-Esentepe Belediyesi Başkan adayı Ceyhun Kırok, bölge köyleri için eğitimden sağlığa, ekonomik kalkınmadan yatırıma birçok alanda projelerinin hazır olduğunu vurguladı.

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman ve Çatalköy-Esentepe Belediyesi Başkan adayı Ceyhun Kırok, Esentepe, Karaağaç ve Bahçeli’yi ziyaret etti.

Esnaf ve halka bir araya gelen Erhürman ile Kırok’a ziyarette Girne İlçe Başkanı Ongun Talat, Girne bölgesi milletvekilleri, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer eşlik etti.

Ziyaretlerde yaptığı konuşmada Çatalköy-Esentepe Belediyesi Başkan adayı Ceyhun Kırok, “köy-kent ayrımı yapmadan bir uçtan bir uca tek bir belediye” hizmetiyle yola çıktıklarını belirtti.

Sorunları yerinde gidip gördüklerini, araştırdıklarını tespitler yaptıklarını ifade eden Kırok, her köy için de ayrı ayrı projeler ürettiklerini söyledi.

Kırok, “Birlikte çözebileceğimiz her problemde sırt sırta, omuz omuza vereceğiz” diyerek Esentepe ve Çatalköy’deki mevcut belediye yapılarının başarılı olduğunu düşünmediğini vurguladı.

Değişimi halkla birlikte sağlayacaklarının altını çizen Kırok, bölgenin turizm açısından ciddi kalkınma gösterdiğini ancak köylerin bu kalkınmadan hiçbir fayda görmediğinin altını çizdi.

Kırok, köylerde ekonomik kalkınmayı sağlamak için çalışmalar yapacaklarını belirterek “Hizmeti ayağınıza getireceğiz. Sağlık ocağı, 7/24 ambulans hizmeti, yaşlı bakım merkezi, yabancılar ile yerli halkın kaynaşabileceği organizasyonlar gibi daha birçok projemiz var” dedi.

DAUSEN

Girne Belediyesi

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi

array(4) { ["reklam_linki"]=> string(31) "https://guvensigortakibris.com/" ["reklam_gorseli"]=> string(63) "https://bugunkibris.com/wp-content/uploads/2024/11/mavi-gif.gif" ["hangi_pragraflar_arasina_geldin"]=> string(1) "3" ["reklami_yayinla"]=> bool(true) }