SARAY’DA ÖRGÜTLÜ RÜŞVET AĞI

Ülkücü mafya Sedat Peker, Saray yönetiminin yolsuzluklarını yine belgeleriyle, isim isim ifşa etti ancak Cumhuriyet Savcıları yine harekete geçmedi. Erdoğan’ın danışmanlarının çevirdiği rüşvet çarkı için 6’lı masa suç duyurusunda bulunacak.

HABER MERKEZİ

DANIŞMANLAR YARIŞIYOR
Türkiye Sermaye Piyasası Kurulu eski başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu, Tayyip Erdoğan’ın danışmanı ve AKP’li milletvekilinin, bir iş insanından istediği rüşvet ortaya çıktı. Mağdur iş insanı Peker’in açıklamalarını doğruladı. İfşada ismi geçenler iddiaları reddetti.

SAVCILAR SUÇ İŞLİYOR
Cumhuriyet eski savcısı Salim Şen, “hala harekete geçmeyen bütün savcılıklar artık alenen suç işlemekteler. Kamuoyunun önüne konulmuş delilleri görmezden gelen tüm kişiler alenen suç işlemekteler. Yarın bir gün hukuk sistemi onlardan bunun hesabını soracak” dedi.

ÇİRKİN YAPI ORTAYA ÇIKTI
Şen, Saray içerisine çöreklenmiş, Beştepe’de örgütlenmiş bir organize rüşvet çetesinin deşifre edildiğini belirtti. “Bu, TC devletini temellerinden oynatacak kadar kirliliğin, çirkin bir yapının ortaya çıkmasıdır. Danışmanlar arası rüşvet rekabeti yaşanıyor” dedi.

Bugün Kıbrıs

DAUSEN

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi