Özkıraç: Atun kendisini gülünç duruma düşürüyor

EL-Sen Başkanı Kubilay Özkıraç yaptığı açıklamada, Suna Atun'un defalarca Kıb-Tek'ten sorumlu bakan olmasına rağmen, kendisinde hiçbir sorumluluk görmeyerek yaptığı açıklamalarla gülünç duruma düştüğünü söyledi.

El-Sen Başkanı Kubilay Özkıraç, Maliye Bakanı Sunat Atun’u eleştirdiği açıklamasında, Atun’un, bir bakan gibi değil de bir vatandaş gibi davranması kabul edilemez olduğunu vurguladı.

Atun’un, defalarca Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’nun bağlı olduğu bakanlığın başına geldiğini söyleyen Özkıraç, “kendinde hiçbir sorumluluk görmeden yaptığı açıklamalar yine kendisini halkın nazarında gülünç duruma düşürmektedir” ifadelerini kullandı.

Özkıraç’ın açıklamasının devamı ise şöyle:

“Bilinçli bir şekilde KIB-TEK’in battığını ifade eden ve bu algıyı yaratmaya çalışan Atun, bu vesileyle KIB-TEK’i peşkeş çekmek hedefindedir. Resmen ülkenin değil de AKSA’nın sözcülüğünü üstlenen ve onun bakanı gibi davranan Atun’un bu operasyonuna geçit vermeyeceğiz.

KIB-TEK bu ülkenin en güçlü kurumudur. Kendi kendine yetebilen ve sürdürülebilir bir KIB-TEK için mücadele eden EL-SEN, bu tür oyunlara gelmeyecektir ve kurumunun peşkeş çekilmesine asla izin vermeyecektir. Sayın Atun’a ülkenin Maliye Bakanı olduğunu ve AKSA’nın sözcülüğünden vazgeçmesi gerektiğini hatırlatırız.”

DAUSEN

Girne Belediyesi

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi

array(4) { ["reklam_linki"]=> string(31) "https://guvensigortakibris.com/" ["reklam_gorseli"]=> string(63) "https://bugunkibris.com/wp-content/uploads/2024/11/mavi-gif.gif" ["hangi_pragraflar_arasina_geldin"]=> string(1) "3" ["reklami_yayinla"]=> bool(true) }