Yılmaz Erdoğan: Kıbrıs’ta çocukluğumun Hakkâri’sinin yalnızlığını görüyorum 

Kıbrıs'ta gösteri için bulunan Yılmaz Erdoğan, Kıbrıs'ta çocukluğunun Hakkari'sinin yalnızlığını gördüğünü söyledi. Erdoğan, "o yüzden kalbimin bir kısmı hep buradadır" dedi. 

HABER MERKEZİ 

Gösteri için adada bulunan Türkiyeli sanatçı Yılmaz Erdoğan, Mehmet Ekin Vaiz’in sorularını yanıtladı. “Neydi Olacağı” hesabından paylaşılan söyleşide Vaiz’in soruları arasında, “BKM Kıbrıs’ı buraya açarken ne düşündünüz” de vardı.  Erdoğan bu soruya “Bir kere öncelikle buranın Kıbrıs değil Kıprıs olduğunu düşündük” cevabını verdi.

Erdoğan şöyle konuştu:

“Ya buralı insanlar diyor ki burası Kıprıs, biz diyoruz ki yo yo adını bilmiyor, Kıbrıs’tır… Benim birkaç ilişkim var Kıbrıs ile… Bir tanesi Vizontele’de anlattığım gerçek öykü Mehmet Ceyhan halamızın oğlu, şehitlikte ziyaret ederim. Bir kere oradan en derin çocukluğumuza ilişkin ilişki var. Bir de çocukluğumun Hakkari’sinin o yalnızlığını çok görüyorum, o yüzden kalbimin bir kısmı hep buradadır, hikayeden söylemiyorum. Bu yüzden ilgi göstermek istedik Kıbrıs’a, daha da ilgi göstermeye çalışacağız inşallah. Herkese selam, sevgi…” dedi.

DAUSEN

Girne Belediyesi

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi

array(4) { ["reklam_linki"]=> string(31) "https://guvensigortakibris.com/" ["reklam_gorseli"]=> string(63) "https://bugunkibris.com/wp-content/uploads/2024/11/mavi-gif.gif" ["hangi_pragraflar_arasina_geldin"]=> string(1) "3" ["reklami_yayinla"]=> bool(true) }