Fahrettin Altun ‘harikalar diyarından’ bildiriyor

Türkiye Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Keşfettiğimiz doğalgaz rezervlerini de çıkarmaya başladığımızda enerji için döviz çıktısı azalacak ve bu da vatandaşlarımıza alım gücü ve refah olarak geri dönecek" dedi.

Türkiye Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabı üzerinden kasım ayı ihracat rakamlarına ilişkin paylaşımda bulundu.

Paylaşımında, ihracatta Cumhuriyet tarihinin en yüksek aylık rakamına ulaşıldığını öne süren Altun, keşfedilen doğalgaz rezervlerinin çıkarılmasına başlandığında enerji için döviz çıktısı azalacağını ve bunun da vatandaşa alım gücü ve refah olarak geri döneceğini iddia etti.

Altun, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“İhracatta Cumhuriyet tarihimizin en yüksek aylık rakamına ulaşıldı. İhracatımız geçen yılın Kasım ayına göre yüzde 33,4 artışla 21,5 milyar doları buldu. Kısa zamanda keşfettiğimiz doğal gaz rezervlerini de çıkarmaya başladığımızda enerji için döviz çıktısı azalacak ve bu da vatandaşlarımıza alım gücü ve refah olarak geri dönecektir. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde güçlü Türkiye hedefimiz için durmadan çalışacağız.”

DAUSEN

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi