TAÇOY OPERASYONU

Türkiye’deki odaklar, Ersan Saner’in başkan olamayacağını anlayınca video ile onu harcayarak favori adayları olan Hasan Taçoy’un önünü açtı.

HABER MERKEZİ

FOTOĞRAF NETLEŞTİ
Tarihi ‘müdahalenin fotoğrafında’ AKP’li ekiplerle otel kapısında görülen Ersin Tatar cumhurbaşkanlığına getirildi. Plana göre başbakan olacak kişi ise Hasan Taçoy’du ancak kurultayda Faiz Sucuoğlu’nun kazanacağı görülünce kurultaya da müdahale edilerek adaylar yarıştan çektirildi. Vekaleten parti başkanlığına atanan Saner seçimsiz şekilde kendini bir anda başbakan buldu.

YILDIRIM’IN DOSTU TAÇOY
Sedat Peker ifşaatlarında Halil Falyalı ile AKP’li eski başbakan Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım’ın uyuşturucu ticaretinde ortak olduğunu ileri sürmüş ve Yıldırım ailesinin Kıbrıs ile ilişkilerinin araştırılmasını istemişti. Bilindiği gibi Binali Yıldırım, Kıbrıs’ın kuzeyindeki en yakın dostu Hasan Taçoy’un kurultayı kaybedeceğini görünce Sucuoğlu’nu arayarak yarıştan çektirmişti.

SANER YİNE OYUNA GELİYOR
Kurultaya bir hafta kala yayılan video ile ilgili Faiz Sucuoğlu’nu suçlayan ve giderayak onu da çukura çeken Ersan Saner, hafta sonu yapılacak olan kurultayda Hasan Taçoy’u desteklemeye hazırlanıyor. Hüseyin Özgürgün’ün de Taçoy’u destekleyeceğine kesin gözüyle bakılıyor. Ankara’nın favori adayı Taçoy için çekilen bu operasyonlar amacına ulaşacak gibi görünüyor.

DAUSEN

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi