ÇUKUR SİYASETİ

Mafya-siyasetçi hesaplaşmasının ilk raundu Ersan Saner’in adaylıktan çekilmesiyle sonuçlandı. Saner giderayak Sucuoğlu’nu da çukura çekti, Taçoy ise aradan sıyrılıp başbakan olma peşinde.

HABER MERKEZİ

SANER ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ
“Faiz Sucuoğlu “haberim yok, bana tezgah kuruluyor” diyerek kendisini temize çıkaramaz. Eminim ki, Faiz Sucuoğlu mutlaka adalet önünde hesap verecektir. Ben kendisine karşı güçlü bir hukuk mücadelesi vermek için hazırım. Gelinen aşamada tüm UBP’lileri 22’nci Olağan Kurultayımızda komploculara, entrikacılara karşı tavır koymaya davet ediyor, en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

SUCUOĞLU SANER’İ SUÇLADI
“Mahkemeye yansıyan, söz konusu kadınla Saner’in 1.5 yıl ilişki yaşadığıdır. Görüntüleri izlemeyi reddettiğim gibi, bu görüntülerden benden önce Saner’in haberi vardır. Saner, beni polise gitmediğim için suçlayacağı yerde, neden kendisi polise başvurmadı? Neden bir hukuk mücadelesi başlatmadı? Ersan beyin yapmış olduğu açıklamanın tamamı, her şeyini kaybetmiş bir kişinin ruh halini yansıtmaktadır.”

TAÇOY HAYAL ALEMİNDE
“Ersan Beyi ziyaret edeceğim oyunu talep edeceğim. Ülkedeki siyasette bir Ulusal Birlik Partisi vardır, bir de onun ürettiği siyasetin kırıntılarıyla geçinen muhalefet partileri vardır. Buna çok dikkat edilmeli ve UBP buna göre büyüklüğünü göstermelidir. UBP olmadan diğer partiler iktidara gelemez. Sadece hepsinin bir araya gelmesiyle hükümet olabilirler ki bu birliktelik de doğanın kanunlarına aykırıdır.”

DAUSEN

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi