İspanya gizli servisi krala testosteron bloklayıcı enjekte etmiş: Libidosu devlet sorunu olarak görüldü

Bir şantaj davasında yargılanan eski polis Jose Manuel Villajero, parlamentoda verdiği ifadede İspanya Kralı Carlos'a kadınlık hormonları ve testosteron bloklayıcı enjekte edildiğini belirterek, "Elinden her şeyi aldılar" diye konuştu.

İspanya’da eski bir polis, parlamentoda verdiği ifadede sürgündeki eski İspanya Kralı Juan Carlos’un “devlet sorunu” olarak görülen libidosunu kontrol altına almak için istihbarat birimi tarafından kendisine testosteron bloklayıcı ilaç verildiğini iddia etti.

T24’ün Daily Mail’den aktardığı habere göre, bir şantaj davasında yargılanan eski polis Jose Manuel Villajero, parlamento oturumunda ifade verdi. Villajero, şu an Abu Dhabi’de bulunan sürgündeki eski İspanya Kralı Juan Carlos’un “libidosunun bir devlet sorunu olarak görüldüğünü” iddia etti. Eski polis, İspanya gizli servisinin eski Kral’a testosteron bloklayıcı ilaçlar verdiğini söyledi.

Villajero “Ulusal İstihbarat Servisi, Juan Carlos’un libidosunun bir devlet sorunu olarak görülmesi sebebiyle ona kadınlık hormonları ve testosteron bloklayıcı enjekte etmişti. Elinden her şeyi aldılar, bir kadınla birlikte olamıyordu” diye konuştu.

Şu an casusluk ve İspanya’nın yüksek profilli siyasetçileri hakkında iftirayla suçlanan Villajero, elindeki tıbbi belgeleri yok etmesi konusunda kendisine baskı yapıldığını da iddia etti.

Villajero, bu bilgilere eski Kral Carlos’un eski sevgilisi Corinna Larsen’den ulaştığını söyledi.

YERİNİ OĞLUNA BIRAKMIŞTI
Juan Carlos hakkında 2016 yılında çıkan bir kitap, sürgündeki kralın aşk hayatına odaklanmış ve Carlos’un “seks bağımlısı” olduğunu iddia etmişti. Kitapta, Carlos’un altı aylık bir süreçte dahi 62 sevgilisi olduğu belirtilmişti.

Carlos’un 2012’de ülke borç batağındayken kendisinden 26 yaş küçük sevgilisiyle Botswana’daki fil avında kalçasını kırması sonrası bir Suudi Kraliyet danışmanının ikilinin seyahati için 46 bin dolar dolar (yaklaşık 335 bin TL) ödediği ortaya çıkmıştı.

Juan Carlos 2014 yılında haberlerin yayılması üzerine tahttan feragat ederek yerini oğluna bırakmıştı. Eski kral hakkındaki soruşturma da tahtan feragat etmesi sonrası dokunulmazlığının kalkması sonucu başlayabilmişti.

Kaynak: Independent Türkçe

DAUSEN

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi