Sarıçizmeli, Turizm ve Çevre Bakanlığı’nın avlusuna çadır kurdu

Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli, Mehmetçik İmar Planı ile ilgili bileşik kurulun toplantıya çağırılması talebi ile Turizm ve Çevre Bakanlığı'nın bahçesine çadır kurdu.

HABER MERKEZİ
Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli, Mehmetçik İmar Planı talebine dikkat çekmek için Turizm ve Çevre Bakanlığı’nın bahçesine çadır kurdu. Sarıçizmeli, 20 kusur yıldır halka reva görülen emirnameleri istemediklerini, planlı, programlı, geleceğini gören bir yaşam istediklerini dile getirdi.
Halkın kendi geleceğini kendisinin belirleyeceğini, buna engel olunmasına izin vermeyeceklerini söyleyen Mehmetçik Belediye Başkanı, “İlgili daire bileşik kurulu çağırana kadar burdayız. Burda yatıp kalkacağız. Yolu düşen, buralarda olan arkadaşlara çay veya kahve benden. Bekleriz…” ifadelerini kullandı.
Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli’nin açıklaması şöyle:
<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fcemil.saricizmeli%2Fposts%2F10159247815479584&show_text=true&width=500″ width=”500″ height=”756″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share”></iframe>

DAUSEN

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi