CTP: Halkın derdi külliye değil, geçimdir!

CTP'den yapılan açıklamada, hükümete öncelik vermesi gereken onlarca konu olduğunu hatırlatarak, toplumun beklentisinin külliye değil hükümetin yarattığı sorunları çözmek olduğunu vurgulandı.

HABER MERKEZİ

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP)’den yapılan açıklamada, Ersan Saner hükümetinin külliyenin mimarına vatandaşlık verilmesi kararını eleştirerek, halkın temel sorunlarından uzak ve ülke insanını küçük düşüren tavırların devam ettiğini söylendi. Halkın refahı ve geleceği adına hiçbir icraat yapılamadığı, ekonominin, sağlığın ve eğitimin kaosa sürüklendiği belirtilen açıklamada, Azınlık Hükümeti’nin meslek kuruluşlarına ve insanlarına da saygısızlık yaptığı vurgulandı.

Açıklamanın devamında ise, “Ekonomi, eğitim ve sağlıkta birçok sıkıntının yaşandığı ve eksikliklerin bulunduğu bu günlerde Azınlık Hükümeti’nin külliye kararı kabul edilebilir değildir. Öncelik verilecek onlarca konu varken toplumun sizden beklentisi külliye değil, yarattığınız sorunlara çözüm bulmaktır. Bunu da yapamayacağınıza göre, istifa edin ve erken seçimin önünü açın.” ifadelerine yer verildi.

DAUSEN

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi