Telegraph: 2. Dünya Savaşı’ndan beri görülen en büyük vergi artışı

Britanya'da Başbakan Boris Johnson'ın açıkladığı yeni vergi zamları tartışma konusu oldu. Telegraph gazetesi, bunun 2. Dünya Savaşı'ndan bu yana görülen en yüksek vergi artışı olduğunu vurguladı.

HABER MERKEZİ

Britanya’da Başbakan Boris Johnson’ın açıkladığı yeni vergi zamları tartışma konusu oldu. Telegraph gazetesi, bunun 2. Dünya Savaşı’ndan bu yana görülen en yüksek vergi artışı olduğunu belirtti. Habere göre İngiltere Başbakanı Boris Johnson, ülkede ihtiyacı olan milyonlarca kişinin sosyal bakımını finanse etmek amacıyla vergi mükelleflerinin ulusal sigorta katkılarında yüzde 1,25 artış yapılacağını duyurdu. Söz konusu artışla hükümetinin Ulusal Sağlık Hizmeti’ne (NHS) daha fazla para yatıracağını söyleyen Johnson, ülkedeki uzun vadeli sosyal bakım sorunlarının da çözüleceğini belirtti.

Gazete ayrıca Afganistan’da Taliban, ülkede kontrolü tamamen ele geçirdiğini duyurmasının ardından Molla Muhammed Hasan Akhund başkanlığında “geçici hükümetin” kurulduğu ve Meksika’da Yüksek Mahkeme, yargıçlar arasında yapılan oylama ile kürtajın artık suç sayılmamasına karar verdiğini ön sayfasına taşıdı.

Kaynak: Telegraph

DAUSEN

Girne Belediyesi

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi

****
****