CTP’li vekiller Ankara ziyaretine katılmadı

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP)'nin Hukuk ve Siyasi İşler Komitesinde yer alan üyeleri Ankara'ya yapılan ziyarete katılmadı.

HABER MERKEZİ

Türkiye Büyük Millet Meclisi Dışilişkiler Komisyonu ile toplantı gerçekleştirmek için Ankara’ya giden heyette CTP’li komite üyeleri Doğuş Derya ve Asım Akansoy yer almadı. Son dönemlerde yaşananlara tepki olarak alındığı düşünülen karar ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

Cumhuriyet Meclisi Hukuk, Siyasi İşler, Dış İlişkiler Komitesi bugün Ankara’da temaslarda bulunuyor. UBP Milletvekili Yasemi Öztürk Başkanlığındaki heyetTürkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Dışilişkiler Komisyonu ile bir toplantı gerçekleştirdi.

TBMM Dışilişkiler Komisyonu Başkanı Akif Çağatay Kılıç, KKTC heyetini TBMM’de görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Cumhuriyet Meclisi Hukuk, Siyasi İşler, Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Yasemi Öztürk de konuşmasında, Türkiye ile KKTC’nin dostluğunun önemine değinerek “Bizim birbirimizden başka dostumuz yoktur” dedi.

Heyette Komite Başkanı Yasemi Öztürk’ün yanı sıra UBP Milletvekilleri İzlem Gürçağ Altuğra, Oğuzhan Hasipoğlu, HP Milletvekili Ayşegül Baybars ile Meclis Genel Sekreteri Seral Fırat yer aldı.

DAUSEN

Girne Belediyesi

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi

****
****