Peker adım adım Erdoğan’a yaklaşıyor

Suç örgütü lideri Sedat Peker, yarınki video öncesi Erdoğan'ın yeğeninin kocası ile yaptığı görüntülü telefon görüşmesini yayınlayarak 14 Haziran NATO Zirvesi sonrasına ertelediği "Tayyip abi ile helalleşme"ye bir adım daha yaklaştı. Videonun konusu Can Dündar'ın ortaya çıkardığı El-Nusra'ya giden silahlar...

Ülkücü mafya suç örgütü lideri Sedat Peker, yarınki video öncesi bir telefon görüşmesi yayınladı. Peker tarafından kayıt altına alınan görüntülü sohbet Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeğeninin kocası Serdar Ekşi ile yaptığı konuşmayı içeriyor. Videoda El-Nusra’ya gönderilen, gazeteci Can Dündar’ın ortaya çıkardığı silahlarla ilgili konuşmalar var. Görüşme kaydında Erdoğan’ın damadının ılımlı, arabulucu halleri ve Peker’i yanlış yönlendirmeye çalışan yorumları dikkat çekiyor. Peker de bunu fark etmiş olmalı ki Ekşi’yi bu yayınladığı ‘çerez video’ ile afişe ediyor. Adım adım Erdoğan’a yaklaşan Peker’in NATO Zirvesi sonrasına ertelediği ‘Tayyip abi ile helalleşme’ videosu ise 14 Haziran’dan sonra yayınlanacak.

Sedat Peker’in bugünkü paylaşımı şu şekilde:

“Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip abinin yeğeninin kocası Lazoil petrol dağıtım şirketinin sahibi serdar ekşi’nin karakolda milletvekilinin dövülme hadisesinin ve Suriye’ye giden askeri malzemelerle ilgili yaptığım telefon görüşmesi. Serdar Ekşi ne demiştim… Dik duracağız. Sen benle görüşüp sonrasında aleyhimde yapılan çalışmalara ortaklık ettin. Yaptığın her şeyi biliyorum, görüşeceğiz. Biz hepimiz aileyiz her suçta beraberiz.”

Sedat Peker’in kayıt altına aldığı görüntülü görüşmenin kaydı şu şekilde:

DAUSEN

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi