Erhürman: Cinayetin aydınlanması için görev hepimizin, konuyu Meclis’e getireceğiz

Ana muhalefet CTP Başkanı Tufan Erhürman, cinayete dair tüm iddiaların ciddiyetle değerlendirilmesi konusunda herkese görev düştüğünü belirtti.

CTP Genel başkanı Tufan Erhürman sosyal medyada yaptığı paylaşımda Kutlu Adalı cinayetine ilişkin yapılan iddialardan sonra Başsavcılık ve Polis Teşkilatı’nı derhal harekete çağırdı. Konuyu yarın Meclis’te de gündeme getireceklerini belirten Erhürman “Hukukun üstünlüğü ilkesine bağlılık, ülkemizde gerçekleşen ve insan hakları ve demokrasi açısından derin yaralar açan bu cinayete dair tüm iddiaların ciddiyetle değerlendirilmesi konusunda hepimize görev yüklemektedir…” dedi.

Erhürman’ın paylaşımı şöyle:

“Kutlu Adalı cinayetine ilişkin bu iddialardan sonra Başsavcılık ve Polis Teşkilatı derhal yeniden harekete geçmelidir. Konuyu yarın Meclis’te de gündeme getireceğiz.
Hukukun üstünlüğü ilkesine bağlılık, ülkemizde gerçekleşen ve insan hakları ve demokrasi açısından derin yaralar açan bu cinayete dair tüm iddiaların ciddiyetle değerlendirilmesi konusunda hepimize görev yüklemektedir…”

DAUSEN

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi