Altın Patiler Derneği’nden yardım çağrısı

Altın Patiler Derneği sosyal medya hesaplarına ulaşan mesajda, Alsancak’ta bir hayvansever tarafından sahiplenen sokak hayvanlarına eziyet edildiği ortaya çıktı.

Bugün Kıbrıs – Altın Patiler Derneği sosyal medya hesabından bugün yapılan bir paylaşımda, Alsancak’ta yaşayan hayvansever Ayla Hanım tarafından sahiplenilen, çevreye bir zararı olmayan hayvanlara kim oldukları bilinmeyen kişiler tarafından zarar verilmiş olduğu öğrenildi. Dernek yazdığı iletide bilgisi olanların +90 533 882 16 28 numaralı telefona ulaşmalarını rica etti.

Derneğin paylaşımı şöyle:

GÖREN DUYAN BİLGİSİ OLAN VAR MI?
Takipçimizin iletisidir; Girne Alsancak Sevilla Hill Side Villalarında yaşayan Ayla Hanım 4 sokak köpeğine ve birçok sokak kedisine evini açmış, onlara bakıyor. Ancak çevrede hayvan düşmanlarından evlatlarını korumaya çalışıyor. Köpeklerin çevredeki kimseye zararı olmadığı gibi, insanlarla ve diğer hayvanlarla da çok iyi anlaşmaktadırlar. Ancak çevre de oturan caniler birkaç kez köpekleri öldürme teşebbüsünde bulunmuşlardır.
Sayısız canı tellerle bağlayıp, yaralanmalarına sebep olmuşlardır. Bir can bu teller yüzünden neredeyse can verecek duruma gelmiştir ve son anda kurtulmuştur!
Güzel ve hayvansever adamızın huzurunu bu caniler bozmaktadır.
Alsancak bölgesinde masum canlara zarar vermeye çalışan bu caniler her kimse bir an önce bulunmalı ve haklarında yasal işlem başlatılmalıdır.
Bizim gibi o canların da yaşam hakkı olduğunu, onların bizim korumamıza muhtaç olduklarını ve onları bu canilerden korumak için duyarlı vatandaşlar olarak üzerimize düşeni hep birlikte yapmalıyız.
Alsancak bölgesine dadanan bu canileri bulmalıyız. Gören bize ulaşsın lütfen!!
+90 533 882 16 28

DAUSEN

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi