Derya’dan Hasipoğlu’na: Karşımızda bulalım zaten!

UBP'nin göreve dün gelen Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu'nun, CTP'ye yönelik sarf ettiği "Tatar’a saygı duyun yoksa UBP’yi karşınızda bulursunuz" açıklamasına CTP milletvekili Doğuş Derya cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın iki devletli çözüm arayışılarının Kıbrıslı Türkleri daha da izole edeceğini, geleceği daha da belirsiz kılacağını bugünkü Meclis konuşmalarında savunan CTP’ye, dün göreve gelen UBP Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu’nun tehdidi CTP milletvekili Doğuş Derya tarafından tiye alındı.
Derya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı’nın Cenevre öncesi Meclise bilgi vermemesini eleştirdi. Derya ayrıca UBP’yi de erken seçimler için karşılarında bulmak istediklerini belirtti.


CTP milletvekili Doğuş Derya’nın paylaşımı şöyle:

“Oğuzhan bey CTP’ye “Tatar’a saygılı olun, UBP’yi karşınızda bulursunuz” dedi ya… Ben şahsen Cenevre öncesi meclise gelmekten korkan Ersin beyi önce mecliste bir karşımızda bulalım, sonra da erken genel seçime gitmekten korkan UBP’yi Haziran’da bir erken genel seçimle karşımızda bulalım istiyorum zaten. 😉
#lütfenkarşıyabuyurun

DAUSEN

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi