Müjde(!) Müjde size(!): Dizi Cenevre öncesi gündem yaratmak için çekildi

Başbakan Yardımcısı, Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı yarın adaya gelecek olan TC Cumhurbaşkanı Yardımcı Fuat Oktay’ın KKTC’ye her gelişinde müjde verdiğini söyledi. Arıklı ayrıca "Bir Zamanlar Kıbrıs" dizinin Cenevre öncesi gündem yaratmak için çekildiğini açıkladı.

Başbakan Yardımcısı, Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı, TC Cumhurbaşkanı Yardımcı Fuat Oktay’ın KKTC’ye gerçekleştireceği ziyaretle ilgili değerlendirmesinde, Oktay’ın her ziyaretinde bir müjde verdiğine dikkat çekti ve 40 bin doz aşı getireceği ihtimalinden bahsetti.

DİZİ CENEVRE ÖNCESİ GÜNDEM YARATMAK İÇİN
Bakanlığından verilen bilgiye göre, BRT’de katıldığı bir programda konuşan Erhan Arıklı, gündemden düşmeyen “Bir Zamanlar Kıbrıs” dizisinin 27 Nisan’da Cenevre’de gerçekleşecek 5+1 toplantıdan önce Kıbrıs sorununun Türkiye ve KKTC kamuoyunun gündemine gelmesi için çekildiğini söyledi.

Arıklı, Fuat Oktay’ın galaya katılmak için gerçekleştireceği KKTC ziyareti kapsamında, Güvercinlik’te yapılması düşünülen ve Türkiye Cumhuriyeti’nin çok önemsediği ve ciddi kaynak ayırdığı Organize Sanayi Bölgesini de yerinde inceleyeceğini belirtti.

Dizi hakkında konuşan Başbakan Yardımcısı Arıklı, dizi üzerinde kamuoyu algısı yaratılmaya çalışıldığını ancak nafile olduğunu söyleyerek, “spekülasyonlar bitmez” dedi.

DAUSEN

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi