Pakistan ve Azerbaycan ile temas

Antalya Diplomasi Forumu için Türkiye'de bulunan Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu temaslarda bulundu. Tatar, Pakistan Dışişleri Bakanı Makhdoom Shah Mahmood Qureshi ile, Ertuğruloğlu, Azerbaycan Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ile bir araya geldi.

Antalya Diplomasi Forumu’na katılmak için Antalya’da bulunan Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Pakistan Dışişleri Bakanı Makhdoom Shah Mahmood Qureshi ile bugün bir araya geldi. Görüşme ile ilgili açıklama yapılmadı.


Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ise Azerbaycan Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ile bir araya geldi.
Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Ertuğruloğlu, forum çerçevesindeki ilk görüşmesini yaptığı TC Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’nun ardından bazı temaslarda bulundu. Heyetler arası gerçekleştirilen görüşmenin ardından Ertuğruloğlu, Azerbaycan Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ile bir görüşme gerçekleştirdi. TC Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve TC Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’nun konuşmalarıyla bugün resmi açılışı gerçekleştirilen Antalya Diplomasi Forumu’nun ardından Ertuğruloğlu’nun temasları devam edecek.

DAUSEN

Girne Belediyesi

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi

****
****