Meteoroloji Dairesi: “Sağanak yağmur geliyor!”
Meteoroloji Dairesi tarafından yapılan açıklamada, bugün, yarın ve cumartesi günleri sağanak yağmur beklendiği de belirtildi.
Meteoroloji Dairesi: “Sağanak yağmur geliyor!”
Meteoroloji Dairesi tarafından yapılan açıklamada, bugün, yarın ve cumartesi günleri sağanak yağmur beklendiği de belirtildi.
Meteoroloji Dairesi, bugün, yarın ve cumartesi günleri sağanak yağmur beklendiğini duyurdu.
Daire’nin 21-27 Aralık tarihlerini kapsayan raporuna göre, pazar günü itibarıyla ise hava parçalı veya az bulutlu olacak.
Periyodun ilk günü kuzey ve doğudan, diğer günlerde ise güney ve batıdan rüzgar kuvvetli, yer yer fırtınamsı olarak esecek.
Alçak basın sistemi ile serin ve nemli hava kütlesinin etkisi altında kalan bölgede, hava sıcaklığı ise iç kesimlerde ve sahillerde 18-21 derece dolaylarında seyredecek.
Ayrıca, Kuzey Afrika üzerinden taşınan toz zerreciklerinin gece yarısından itibaren bugün saat 18.00’e kadar etkili olacağı uyarısı da yapıldı.
Meteoroloji Dairesi’nden yapılan açıklamada, Kuzey Afrika üzerinden taşınan toz zerreciklerinin bölgede hava kirliliği yaratmasının beklendiği ifade edilerek, toza karşı hassasiyeti olan vatandaşların tedbirli olmaları tavsiye edildi.