Vatandaşlık dağıtmaya devam

Bakanlar Kurulu her toplantıda istisnai vatandaşlık dağıtmaya devam ediyor. Son toplantıda 21 kişi daha yurttaşlığa alındı.

HABER MERKEZİ

Resmi Gazete’de yayınlanan karalara göre Bakanlar Kurulu’nun 14 Eylül tarihinde yaptığı toplantıda 21 kişiye daha istisnai vatandaşlık verildi. İstisnai vatandaşlık verilmesinin gerekçeleri arasında, “KKTC’de öğrenim görmesi, iyi ahlak sahibi olması” gibi maddeler sıralanan kararlara sosyal medyada da yurttaşlar tepki gösterdi.

WWL

WWL

DAUSEN

Girne Belediyesi

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi

array(4) { ["reklam_linki"]=> string(31) "https://guvensigortakibris.com/" ["reklam_gorseli"]=> string(63) "https://bugunkibris.com/wp-content/uploads/2024/11/mavi-gif.gif" ["hangi_pragraflar_arasina_geldin"]=> string(1) "2" ["reklami_yayinla"]=> bool(true) }