ABD Temsilciler Meclisi üyesi Steube silah şiddeti oturumunda tabanca çekti

Floridalı meclis üyesi "Evimdeyim. Silahlarımla istediğimi yapabilirim" dedi.

Silah şiddeti üzerine yapılan tartışmaya Zoom aracılığıyla katılan Cumhuriyetçi Florida Temsilcisi Greg Steube, birkaç silahını gösterdi.

Temsilciler Meclisi Adalet Komitesi, ABD genelinde bir dizi kitlesel silahlı saldırının ardından silah kontrol önlemlerinden oluşan bir paketi tartışıyordu.

Toplantıya görüntülü arama yoluyla katılan Florida meclis üyesi, pakette şarjörlere sınırlamalar getirecek bazı önlemlere karşı çıkarken ateşli silahlarını sergiledi.

Demokrat Teksas Temsilcisi Sheila Lee, “Umarım o silah dolu değildir” dedi.

Steube, “Evimdeyim. Silahlarımla istediğimi yapabilirim” diye yanıtladı.

Twitter kullanıcıları, gösterisinden dolayı Florida kongre üyesiyle alay etti.

Gazeteci Molly Jong-Fast, “Kongre üyesi tüm silahlara sahip olmama ihtimali yüzünden çöküş yaşıyor” diye tweet attı.

Avukat Ron Filipkowski, “Cumhuriyetçiler için komite oturumları, aralarında kimin en acayip şeyi söyleyebileceğini veya en aptalca numarayı yapabileceğini görmek için yapılan bir yarışmadır çünkü kazanan Fox’un gıptayla bakılan en çok izlenen zamanında yayına çıkmayı kazanır” diye ekledi.

Twitter kullanıcısı John Elrod “Greg Steube acınası, korkmuş, küçük bir adam ve her gün silahla dolaşıyor, her zaman birini vuracak bir sonraki kişi olmanın eşiğinde. Bu video birçok sorunu temsil ediyor ve o, resmi bir oturumdaki lanet bir kongre üyesi. Çok fena ayvayı yedik” diye yazdı.

Kaynak: Independent Türkçe

DAUSEN

Girne Belediyesi

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi

****
****