Ziyamet’te üç araç çarpıştı: Günay Kırlar hayatını kaybetti

Ziyamet’te Bağlar mevkiinde üç aracın karıştığı trafik kazasında 62 yaşındaki Günay Kırlar hayatını kaybetti, dört kişi yaralandı. Kazanın ardından 23 yaşındaki sürücü Meryem Temiz tutuklandı.

Ziyamet’te Bağlar mevkiindeki virajda dün saat 15.00 sıralarında meydana gelen üç araçlı trafik kazası bir kişinin yaşamını yitirmesiyle sonuçlandı.

Polisin verdiği bilgiye göre, Meryem Temiz (K-23) yönetimindeki KE 516 plakalı salon araçla Ziyamet’ten Kumyalı yönüne doğru seyrettiği sırada virajda direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağına geçti. Araç, karşı yönden gelen Halil Küçük (E-32) yönetimindeki RK 002 plakalı aracın sağ arka kısmına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan KE 516 plakalı araç, yolun solundaki çelik bariyerlere çarptıktan sonra yeniden yol içerisine girdi. Araç daha sonra karşı yönden gelen Mehmet Kırlar (E-72) yönetimindeki MP 494 plakalı aracın önünü tıkadı ve iki araç çarpıştı.

GÜNAY KIRLAR KURTARILAMADI
Kazada KE 516 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Ceren Nisa Artık (K-16), Meryem Güngör (K-24) ve Yaren Artık (K-18) ile MP 494 plakalı aracın sürücüsü Mehmet Kırlar ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Günay Kırlar (E-62) yaralandı.

Yaralılar Mağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralanan Günay Kırlar, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirirken, diğer dört yaralının tedavilerinin devam ettiği bildirildi.

KE 516 plakalı aracın sürücüsü Meryem Temiz tutuklandı. Polis, kazayla ilgili soruşturmayı sürdürdü.

DAUSEN

DAUSEN

Girne Belediyesi

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi

Çatalköy Belediyesi

Çatalköy Belediyesi