Üstel: “UBP sahaya çıktığında karşısında kimse duramaz”
Başbakanlıktaki UBP Genel Başkanı Ünal Üstel, UBP Girne İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda yaklaşan yerel ve genel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Üstel, her iki seçimden de zaferle çıkmayı hedeflediklerini belirterek, “UBP sahaya çıktığında karşısında kimse duramaz” dedi.
Üstel: “UBP sahaya çıktığında karşısında kimse duramaz”
Başbakanlıktaki UBP Genel Başkanı Ünal Üstel, UBP Girne İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda yaklaşan yerel ve genel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Üstel, her iki seçimden de zaferle çıkmayı hedeflediklerini belirterek, “UBP sahaya çıktığında karşısında kimse duramaz” dedi.
Bugün Kıbrıs
Başbakanlıktaki Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Ünal Üstel, UBP Girne İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda partililerle bir araya geldi.
Yaklaşan yerel ve genel seçimler öncesinde düzenlenen buluşmada konuşan Üstel, önlerinde iki önemli seçim bulunduğunu belirterek, yerel ve genel seçimlerden alınacak sonuçların ülkenin siyasi istikrarı açısından önemli olduğunu söyledi.
Üstel, “Ulusal Birlik Partisi bugün olduğu gibi yarın da iktidarda olacaktır. Belediye başkan adaylarımız da önümüzdeki günlerde açıklanacaktır” dedi.
“YEREL SEÇİMLERDE DE GENEL SEÇİMLERDE DE ZAFER YİNE BİZİM OLACAKTIR”
Toplantıdaki katılıma ve partililerin motivasyonuna değinen Üstel, partililere seçim sürecinde sahada aktif çalışma çağrısı yaptı.
Üstel, “Gözlerinizdeki inancı görüyorum. Hep birlikte sahaya çıkacağız. UBP sahaya çıktığında karşısında kimse duramaz. Yerel seçimlerde de genel seçimlerde de zafer yine bizim olacaktır” ifadelerini kullandı.
SAVAŞAN: “BİRLİK VE BERABERLİK MOTİVASYONUMUZU ARTIRIYOR”
UBP Genel Sekreteri Ahmet Savaşan da konuşmasında milletvekilleri, bakanlar ve parti teşkilatları arasında ortaya konulan birlik ve beraberlik anlayışının motivasyonu artırdığını söyledi.
Savaşan, UBP’nin ortak akıl ve istişare kültürüyle hareket ettiğini belirterek ülkeye hizmet etmeye devam edeceklerini kaydetti.
BEROVA: “HALKIN YANINDA OLMAYA VE HİZMET ÜRETMEYE DEVAM EDİYORUZ”
Maliye Bakanı Özdemir Berova ise UBP’nin ülkenin en büyük ve köklü siyasi partilerinden biri olduğunu belirterek, son dört yılda yaşanan ekonomik zorluklara rağmen hükümetin halkın yanında olmaya devam ettiğini söyledi.
Berova, vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik çalışmaların sürdüğünü ifade etti.
EVREN: “BİZ BİRİZ, BİRLİKTEYİZ, TEK YÜREĞİZ”
UBP Girne Milletvekili Kutlu Evren, teşkilatlar ve partililerle birlikte çalışmayı sürdürdüklerini belirtti.
Evren, “Biz biriz, birlikteyiz, tek yüreğiz” diyerek parti içindeki birlik ve beraberliğe vurgu yaptı.
KÜÇÜK: “MESELE KIBRIS’IN KUZEYİ VE UBP İSE GERİSİ TEFERRUATTIR”
Girne Milletvekili Hasan Küçük de konuşmasında UBP’nin güçlü bir gelecek hedefiyle yoluna devam ettiğini belirtti.
Küçük, “Mesele Kıbrıs’ın kuzeyi ve UBP ise gerisi teferruattır” dedi.
ŞAN: “BU RUH PARTİMİZİ DAHA DA İLERİYE TAŞIYACAK”
UBP Lefkoşa Milletvekili Alişan Şan ise partililerin heyecanı, inancı ve dayanışmasının kendilerine güç verdiğini söyledi.
Şan, parti içerisindeki birlik ruhunun UBP’yi daha ileriye taşıyacağını belirterek seçim sürecinde aynı kararlılıkla çalışacaklarını ifade etti.
NUMAN: “TÜM TEŞKİLATLARIMIZLA SAHAYA İNİYORUZ”
UBP Girne Seçim Komitesi Başkanı Necdet Numan da konuşmasında, partinin her seçim döneminde ortaya koyduğu çalışma temposuyla bu seçimlerden de başarılı sonuçlar alacağını söyledi.
Numan, teşkilatların sahada yoğun çalışma yürüteceğini ifade etti.
KAMİL: “PARTİLİLER ORTAK HEDEF ETRAFINDA KENETLENİYOR”
Eski Bakan İlkay Kamil ise seçim dönemlerinin UBP’de her zaman ayrı bir heyecan yarattığını belirtti.
Kamil, partinin başarısının birlik ve beraberlikten geçtiğini ifade ederek bu süreçte partililerin ortak hedef etrafında bir araya geldiğini söyledi.














