Bugün Kıbrıs

Esnek Toplu Taşıma Sistemi’nde 4. etap seferleri başlıyor

Bugün Kıbrıs

Yeni etap çerçevesinde Hat 2 Suriçi–DAÜ ile Hat 5 Suriçi–Derinya Sınır Kapısı güzergâhlarında haftada beş gün sefer düzenlenecek. Belediyeden yapılan bilgilendirmeye göre, uygulama ile kentin farklı uç noktaları arasındaki erişilebilirliğin artırılması ve toplu taşıma kullanımının yaygınlaştırılması amaçlanıyor.

HAT 3’TE YENİDEN DÜZENLEME, HAT 4 DEVAM EDECEK
Yolcu talepleri ve kullanım yoğunlukları dikkate alınarak Hat 3 Perşembe Pazarı–Şehiriçi seferlerinde yeniden düzenlemeye gidilecek. Daha önce hizmet veren Hat 4 Perşembe Pazarı–Maraş seferleri ise aynı güzergâhta hizmet vermeyi sürdürecek.

DURAK SAATLERİ VE HARİTALAR ONLİNE
Yolcular, otobüslerin kendilerine en yakın duraktan hangi saatlerde geçeceğini, belediye tarafından paylaşılan durak varış saatleri tabloları üzerinden inceleyebilecek. Ayrıca belediyenin resmi internet sitesinde yer alan haritalar aracılığıyla en yakın durağa yol tarifi alınabilecek.

SEFERLER 10 MAYIS’A KADAR SÜRECEK
Mağusa Belediyesi, toplu taşımayı daha pratik, erişilebilir ve kullanıcı dostu hâle getirecek teknolojik yenilikler ve yeni düzenlemeler üzerinde çalışmalarını sürdürecek. Esnek Toplu Taşıma Sistemi 4. Etap seferleri, 10 Mayıs tarihine kadar devam edecek.

Exit mobile version