Bugün Kıbrıs

Suriye, Brezilya’dan yola çıkan büyük miktarda kokaine el koydu: İsmi açıklanmayan bir komşu ülkeye gidiyordu

Suriye İçişleri Bakanlığı, ismi açıklanmayan komşu bir ülkeye ulaştırılmak üzere Brezilya’dan yola çıkan bir gemide bitkisel yağ tenekelerine gizlenmiş büyük miktarda kokaine el konulduğunu duyurdu.

AA’nın Suriye İçişleri Bakanlığı’ndan aktardığına göre Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, ülkenin batısındaki Lazkiye Limanı’nda Brezilya’dan gelen bir gemide yüksek miktarda kokain tespit etti.

Uyuşturucunun, ismi açıklanmayan komşu bir ülkeye ulaştırılmak üzere bitkisel yağ tenekelerine profesyonelce gizlendiği bildirildi.

Açıklamada şu ifadeye yer verildi:

“Sevkiyatın tamamı, limandan çıkmadan önce ele geçirildi. Güvenlik birimlerimiz, olaya karışan tüm faillerin tespiti ve caydırıcı yasal işlemlerin başlatılması için soruşturmayı ulusal ve uluslararası hukuk çerçevesinde sürdürmektedir.”

Exit mobile version