Bugün Kıbrıs

Üstel, UBP örgüt yöneticileriyle bir araya geldi: “Önceliğimiz halktır!”

Başbakanlıktaki Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Ünal Üstel, yaklaşan yerel seçimler öncesinde parti içinde birlik ve beraberliğin güçlendirilmesi çağrısında bulundu. “Şimdi daha çok bir olma zamanıdır” diyen Üstel, UBP’den yapılan açıklamaya göre Lefke, Güzelyurt ve Mağusa ilçelerinde partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretlerde konuşan Üstel, görevini halkın takdiriyle yürüttüğünü belirterek, 1991 yılından bu yana siyasetin çeşitli kademelerinde görev aldığını ve siyasete başladığı ilk günden itibaren gönüllülük anlayışıyla çalıştığını ifade etti. Üstel, önceliklerinin her zaman halk ve halkın daha iyi bir yaşam sürmesi olduğunu kaydetti.

Hükümetin göreve geldiği günden bu yana birçok reforma imza attığını belirten Üstel, bunlardan birinin Belediyeler Reformu olduğunu hatırlattı. Üstel, “Bugün belediyeler eskisinden daha güçlüyse ve halkımız daha kaliteli hizmet alıyorsa, bu hayata geçirdiğimiz Belediyeler Reformu sayesindedir. Geçmişte bu reforma karşı çıkan muhalefet belediyeleri bile bugün bu reformun doğrularını dile getirmektedir” dedi.

BAŞARI ODAKLI ADAYLARLA YOLA DEVAM
2026 yılında yapılacak belediye seçimlerine de değinen Üstel, Ulusal Birlik Partisi’nin halkın karşısına başarı odaklı, çalışkan, üretken ve halkını düşünen adaylarla çıkmayı hedeflediğini belirtti. Partinin, ülkeye fayda sağlayacak ve halkı için çalışan adaylarla yoluna devam edeceğini ifade etti.

BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANIDIR
Yerel seçim sürecinde birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Üstel, partiyi daha ileriye taşıyacak çalışmalar bulunduğunu kaydetti. Bu süreçte ilçe başkanları ve yönetimleri ile örgüt başkanlarının daha aktif rol üstlenmesi gerektiğini vurgulayan Üstel, özellikle seçim dönemlerinde yoğun emek harcayan ilçe, örgüt, kadın ve gençlik kolları başkanlarıyla yola devam edileceğini söyledi.

Üstel, Ulusal Birlik Partisi’nin yeni bir döneme girdiğini, yeni bir vizyon ve bakış açısıyla parti içi değerlendirmeler yapılacağını, atılacak adımlarla partinin daha da güçleneceğini ve yeni düzenle yola devam edileceğini ifade etti.

Exit mobile version