Bugün Kıbrıs
Karayolları Dairesi Müdürlüğü, Dipkarpaz–Zaferburnu yolunda devam eden yapım çalışmaları nedeniyle güzergâhın belirli saatlerde trafiğe kapatılacağını duyurdu. Müdürlükten yapılan açıklamada, bölgede asfalt kaplama çalışmalarının sürdüğü belirtilerek, “02.12.2025 tarihinden itibaren 14:00 ile 20:00 saatleri arasında asfalt kaplama çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatılacaktır” denildi.
Duyuruda, çalışmaların 31 Aralık 2025 tarihinde tamamlanmasının planlandığı ifade edilerek, “Bahse konu yol 14:00–20:00 saatleri dışında ve hafta sonları trafiğe açık olacaktır” bilgisi paylaşıldı.
Karayolları Dairesi Müdürlüğü, güzergâhı kullanacak sürücülere uyarıda bulunarak açıklamasını şu ifadelerle tamamladı: “Bu güzergâhı kullanacak sürücülerin can ve mal güvenliği açısından dikkatli ve yavaş seyretmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önemle rica olunur.”
