Bugün Kıbrıs
Değirmenlik Akıncılar Belediyesi’nin (DAB) bu yıl 20’ncisini düzenlediği “Evvel Zaman İçinde Lurucina Panayırı”, 12 Ekim Pazar günü yapılacak. Açılış konuşmalarıyla başlayacak panayırda, Lurucina sokakları ikinci kez ülkenin dört bir yanından gelen konukları ağırlayacak.
Etkinliğin sunumunu Hüseyin Kıral yapacak. Panayırda, Değirmenlik Akıncılar Belediyesi Başkanı Ali Karavezirler ve Akıncılar Muhtarı Mustafa Eğmez konuşma yapacak.
Gün boyu sürecek panayırda, yiyecek-içecek ve hediyelik eşya stantları kurulacak; konserler, müzik dinletileri ve dans gösterileri düzenlenecek. Etkinlik, Grup Reva konseriyle sona erecek.
BELDE YAŞAMINI ANLATAN FOTOĞRAF SERGİSİ DE PANAYIRDA
Panayırla aynı gün, “Değirmenlik Akıncılar Belediyesi Köylerindeki Yaşam ve Tarihi Binalar” adlı fotoğraf sergisi de konukların izlenimine sunulacak.
Değirmenlik Akıncılar Belediyesi Özle Türkel Sosyal Aktivite Merkezi ile Kıbrıs Fotoğraf Sanat Derneği iş birliğinde düzenlenen fotoğraf kursuna katılan 25 kursiyerin, belediye sınırları içindeki köylerde çektiği 50 fotoğraf sergide yer alacak.
Büyük serginin ise Kasım-Aralık aylarında gerçekleştirilmesi planlanıyor.