Bugün Kıbrıs

Daltonlar Çetesi: “Onurer’e tehdidin bizimle ilgisi yok”

Kuzey Kıbrıs’ta hırsızlıktan hapse girip Türkiye’ye deport edilen üç kişinin, haberlerin kaldırılması için Kıbrıs Postası Dijital Yayınlar Koordinatörü Canan Onurer’i ölümle tehdit ederken isimlerini kullandığı Daltonlar Çetesi, Kıbrıs Postası’na ulaştı. Çete, tehdidin kendileriyle ilgisi olmadığını açıkladı.

“KADINLAR VE ÇOCUKLARLA İŞİMİZ OLMAZ”
Kıbrıs Postası’nda yer alan habere göre, kendini Daltonlar’ın sözcüsü olarak tanıtan kişi, Onurer ile iletişime geçerek “ailemiz” olarak nitelendirdiği yapılarının bugüne kadar masumlarla hiçbir işi olmadığını söyledi. Sözcü, “Bizleri karalamaya çalışanların yapmaya çalıştığı olaylar bunlar, kabul etmiyoruz” ifadelerini kullandı.

Çete adına yapılan açıklamada, kadınlar ve çocuklarla hiçbir zaman ilgilerinin olmadığı belirtilerek, adlarının bu şekilde kullanılmasına karşı çıkıldı.

“ADIMIZI KULLANANLARLA BİZZAT İLGİLENECEĞİZ”
Onurer’e gönderilen mesajda şu ifadeler yer aldı:
“Selamun aleyküm. Bizim adımıza Kıbrıs’ta haberler yapılmış. Bu haberler asılsızdır, bizim ailemiz hiçbir zaman bir kadını bir çocukla işi olmamıştır. Adımızı kullanan kişiler ile bizzat ilgileneceğimizden şüpheniz olmasın, gereken yapılacaktır. –DALTONLAR–”

Exit mobile version