Bugün Kıbrıs

Kazancı Holding’den kriz açıklaması: “Genel Kurul olağan tamamlandı, mesnetsiz iddialara karşı yasal süreç başlatıldı”

Bugün Kıbrıs

Holding tarafından yapılan açıklamada, 25 Haziran 2025 tarihinde gerçekleştirilen Genel Kurul toplantısının hissedar ve temsilcilerinin katılımıyla yapıldığı ve gündemdeki tüm maddelerin oy birliği ile kabul edildiği belirtildi. Toplantı sırasında Mehmet Kazancı’nın hisse yapısına ilişkin şerh talebinin de tutanağa geçirildiği ve toplantının olağan şekilde tamamlandığı ifade edildi.

Ancak açıklamada, toplantı bitiminde Mehmet Kazancı’nın şirket binasını terk etmeyerek çalışanların ve çalışma ortamının huzurunu bozacak davranışlarda bulunduğu ve sonrasında yayınladığı videoda mesnetsiz iddialar dile getirdiği belirtildi. Kazancı Holding, bu iddialara karşı hukuki haklarını korumak üzere yasal yollara başvurulduğunu açıkladı.

Açıklamada ayrıca, Kazancı Holding’in hisse yapısının tüm hukuki kurallara ve usullere uygun şekilde oluşturulduğu ve tüm hissedarların haklarının gözetildiği vurgulandı. Şirket, ticari ve marka itibarını zedeleyici her türlü iddiaya karşı tüm hukuki hakların kullanılacağını kamuoyuna duyurdu.

Exit mobile version