Bugün Kıbrıs

Gönyeli-Alayköy Belediyesi bayrama hazır: “24 saat görev başındayız”

Bugün Kıbrıs

Gönyeli-Alayköy Belediyesi, bu yıl dört gün sürecek Kurban Bayramı boyunca belediye hizmetlerinde herhangi bir aksama yaşanmaması için hazırlıklarını tamamladı. Özellikle temizlik, su, zabıta, sağlık, defin ve haşereyle mücadele gibi alanlarda 24 saat esasına dayalı hizmet verecek ekipler hazırlandı. Belediye, bayram süresince yaşanabilecek sorunlar için vatandaşların ulaşabileceği telefon numaralarını da kamuoyuyla paylaştı.

İlgili birimlere ulaşmak için numaralar şöyle:

MEZBAHA BAYRAMIN 1. GÜNÜ AÇIK OLACAK

Gönyeli-Alayköy Belediyesi Sağlık Şubesi, bayramın birinci günü vatandaşların kurban kesimlerini sabah 07.00 ile 11.00 saatleri arasında belediyeye ait mezbahada hijyenik koşullarda ve veteriner hekim gözetiminde gerçekleştirebileceklerini açıkladı.

AMCAOĞLU: “EKİPLERİMİZLE GÖREV BAŞINDAYIZ”

Gönyeli-Alayköy Belediye Başkanı Hüseyin Amcaoğlu, Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda tüm halkın bayramını kutladı. Belediyenin bayram süresince tam kapasite çalışacağını belirten Amcaoğlu şöyle dedi:

“Gönyeli Alayköy Belediyesi olarak hiçbir olumsuzluğa mahal vermemek adına personelimizle 24 saat vatandaşın hizmetinde olmaya devam edeceğiz.”

Amcaoğlu, tüm hizmet birimlerinin koordinasyon içinde çalışacağını ve vatandaşların bayramı huzur içinde geçirmesi için gereken her türlü tedbirin alındığını vurguladı.

Exit mobile version