Bugün Kıbrıs

Kapılar kapansın diyen Akpınar, Güney’de alışverişte görüldü

Bugün Kıbrıs

Katıldığı bir TV programında, mülkiyet davaları ve siyasi gerilimleri gerekçe göstererek “Güney Kıbrıs’la tüm müzakereler sonlandırılsın, geçiş kapıları kapatılsın” diyen Demokrat Parti (DP) Milletvekili Serhat Akpınar, söz konusu çıkışıyla çelişen bir görüntüyle gündeme geldi.

Gazetemiz kaynaklarının ulaştırdığı ve 2024 yılına ait olduğu teyit edilen bir fotoğrafta Akpınar’ın, Güney Lefkoşa’daki Mall of Cyprus alışveriş merkezinde alışveriş yaptığı görülüyor.

“KAPILAR BİR AN ÖNCE KAPATILMALI” DEMİŞTİ
Akpınar, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada, mülkiyet krizine dikkat çekerek geçiş kapılarının kapanması gerektiğini şu sözlerle dile getirmişti:

“Kapılarla ilgili sürecin bir an önce kapatılması lazım. Yarın bizlerden birinin tutuklanması, halk üzerinde çok daha derin sonuçlar doğuracaktır. Bu artık bireysel değil, toplumsal bir beka meselesidir.”

Exit mobile version