Erdoğan: Felaket tellallarına kulak asmadan, hükümetinize güvenin

Erdoğan, "Sizlerden, felaket tellallarına kulak asmadan, hükümetinize ve devletinize güvenmeye devam etmenizi istiyorum" dedi.

Türkiye’de köprü açılışına video mesaj gönderen, Erdoğan, “Sizlerden, felaket tellallarına kulak asmadan, hükümetinize ve devletinize güvenmeye devam etmenizi istiyorum” ifadesini kullandı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sel felaketinin meydana geldiği Sinop’ta Ayancık Terminal Köprüsü açılışına video mesaj gönderdi.

Erdoğan, video mesajda “Sizlerden felaket tellallarına kulak asmadan, hükümetinize ve devletinize güvenmeye devam etmenizi istiyorum” dedi.

Türkiye’nin felaketlere karşı Avrupa ve ABD’den daha hızlı ve etklili hareket ettiğini söyleyen Erdoğan, “Bizimle benzer felaketlere maruz kalan Avrupa ve Amerika’dan çok daha hızlı, çok daha etkili bir şekilde insanımızın imdadına koştuk. Tüm imkanlarımız ve kurumlarımızla felaketin ilk anından itibaren afetzede kardeşlerimizin yanında olduk. Yaraların sarılması, zararların tazmini ve afet bölgelerinin yeniden ayağa kaldırılması için gereken her türlü çabayı gösterdik” diye konuştu.

“HÜKÜMETİNİZE GÜVENİN”
AKP iktidarının son 19 yılda verdiği bütün sözleri tuttuğunu iddia eden Erdoğan şunları kaydetti:

“Başkaları ülkenin felaketinden çıkar devşirmenin hesabını yaparken, biz Sinop’la beraber 81 vilayetimizin tamamı için çalışmayı sürdüreceğiz. Sizlerden felaket tellallarına kulak asmadan, hükümetinize ve devletinize güvenmeye devam etmenizi istiyorum. Bugüne kadar nasıl sırt sırta vererek nice badireyi aştıysak, inşallah bugünkü sıkıntılarımızın da üstesinden hep birlikte geleceğiz.”

DAUSEN

Girne Belediyesi

Gönyeli Alayköy Belediyesi