Bugün Kıbrıs

İSTİFA ET!

HABER MERKEZİ

Halk arasında ‘Jet Ünal’ olarak anılan Sağlık Bakanı Üstel, son olarak toplum sağlığını riske atarak Bülent Ersoy’un saz ekibinin tutuklanmadan konsere çıkmasına izin verdi. Üstel ayrıca 250 ile sınırlı düğün izinlerinde de sınırı aşan özel izinler dağıttı.

YOĞUN BAKIMDA YER YOK
“Hastane dolu değil, her şey yolunda” diyerek toplumu yanıltan Bakan Üstel’in açıklamalarına karşın ulaştığımız sağlıkçılar, yoğun bakımda dün itibariyle sadece bir yatak kaldığını, yer açılsın diye pozitif hastaların taburcu edilmeye çalışıldığını belirtti.

YURTTAŞI ÖZELE MECBUR ETTİ
Üstel’in antijen testlerin 18 yaş altı ve aşılı kişilere ücretsiz olacağını açıklamasının ardından özel kuruluşlara giden yurttaşlardan para talep edildi. Üstel, “fatura ile ispatlayın soruşturma başlatayım” çağrısında bulundu ancak yurttaşlar gün boyu ne bakanlığa ne de kendisine ulaşabildi. Test sayısında büyük düşüş yaşandı.

ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERİYOR
Sağlık Üst Kurulu’nun aldığı kararları Bakanlık eliyle uygulamayan, denetlemeyen Sağlık Bakanı Ünal Üstel’in bu durumdan şikayeti olan sağlık görevlileri hakkında da soruşturma başlattığı öğrenildi.

Exit mobile version